effecteam_logo

Samen met Effecteam verzorgt CERES coaching de workshop Teamkracht. Gebaseerd op een aanpak waarbij zowel het individu als de groep worden betrokken, komt het beste van Effecteam en CERES coaching samen. Dit maakt de workshop doeltreffend en praktisch toepasbaar.

Logo Stichting KomOp!

Het ondersteunen van startende ondernemers en het met elkaar sparren over je onderneming en activiteiten, is ontzettend inspirerend en motiverend. Daarom werk ik heel graag samen met Stichting KomOp!

ceres-adm-bel

Sinds 2004 bundelen CERES administraties & belastingen en CERES coaching hun krachten om voor hun klanten voortdurend te zoeken naar de best mogelijke oplossingen voor hun wensen en vragen op het gebied van fiscale zaken en administratieve organisatie in relatie tot functioneel en effectief leiderschap. Dit blijkt al jaren een uitstekende combinatie!

boerderij_de_diek

Met Boerderij De Diek’n werkt CERES coaching graag samen om goed verzorgde workshops, team- of brainstormsessies te organiseren. De mensen van de Diek’n zijn zeer kundig en creatief in het steeds maar weer creĆ«ren van de voor de gast optimale en inspirerende omgeving. Je ziet daarbij ook dat men erg veel plezier in het werk heeft en je voelt je er zeer welkom.

rowmack logo

Rowmack verzorgt op gedegen wijze de website en online marketing van CERES coaching. In goede samenspraak, met heldere uitleg en adviezen.